Shop

Kattekrads “Rami” XXL

DKK1,764.00

Rami XL-kattetræet er en smuk ny tilføjelse til vores sortiment af luksus-kattetræer!

Dette produkt er storebror til det mindre Rami-kattetræ og giver din kat endnu flere steder at klatre og udforske med en ekstra højde på 115 cm!

Dette smukke kattetræ har en pænt placeret sisalstige, som katte i alle former og størrelser vil elske at klatre op ad, og det plysagtige lysegrå stof er meget stærkt og robust og sikrer, at hele kattetræet er meget blødt.

Uanset hvor din kat beslutter sig for at slappe af, vil den aldrig være for langt væk fra en blød siddeplads!

Den øverste hylde har en unik hængekøjehule, som er dejlig blød både indvendigt og udvendigt og giver en dejlig smule læ, så din kat altid føler sig dejlig og sikker. Kun de mest eventyrlystne vil klare sig op til toppen.

Den kronede hængekøje, som findes under den øverste platform, tilføjer et ekstra element af sjov, og eventyrlystne katte vil sætte pris på den åbenhed, som den giver og giver din kat god udsigt over omgivelserne!

Ikke kun alt dette! Men der er også blevet tilføjet et groft forlænget legetov, så dette kattetræ giver virkelig en alt-i-én-løsning, der opfylder alle dine kattes behov og ønsker. Og det ser også godt ud!

 

Varenummer (SKU): 63776-01 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– Base: 45 x 45 cm
– Højde ca. 115 cm
– Sisalstamme: Ø 15 cm

Størrelse: 115 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up