Shop

Katteseng Igloo (Æggeskal hvid)

DKK504.52

Cat Igloo’erne med filtjakke af høj kvalitet fås i mange forskellige farvekombinationer. Uanset om det er i en stilfuld kombination af trendfarver eller ensfarvet, i dæmpede jordfarver. Alle farvekombinationer med en hyggelig indvendige puder.

Katte Igloo er også ideel til store racer, såsom Maine Coon eller norske skovkatte. De giver også meget beskyttelse og sikkerhed til kattemødre og deres killinger, som vil finde den nødvendige ro til at sove i denne rummelige kattehule. Katteglouerne er også velegnede til katte, der kan lide at bruge deres tid på at hygge sig. Der er masser af plads til at drømme om nye eventyr sammen. En udskæring foran i den ovale form, danner indgangen til den ekstraordinære og hyggelige hule.

Inde i Cat Igloo finder din kat nok plads til at trække sig tilbage og slappe af. Den formskønne Cat Igloo kan deles med en lynlås og pladsbesparende foldes sammen eller kan nemt forvandles til en seng i form af en donut.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Varenummer (SKU): C10167 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Størrelse (B/T/H)ca. 52,0 x 45,0 x 33,0 cm
Vægt
ca. 1,22 kg
Farver
antracit – beige – blå – brun – camel – grå
Æggeskal / anthrazit , grøn / antracit , lyseblå / antracit , lilla / antracit , turkis / antracit , okker / antracit , orange / antracit , pink / antracit , pink / nimbusgrå , canada rød / antracit

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up