Shop

TILBUD

Kattetræ Sultan (Lysegrå)

DKK1,947.00

Kattetræet sultan er et imponerende, iøjnefaldende kattetræ, som vil give en himmelsk kradsnings- og klatreoplevelse for din livlige kattedyr!

Dette omhyggeligt designede kattetræ har flere niveauer til at klatre og udforske og er også blevet kreativt designet til at inkludere et hyggeligt skjulested på det centrale niveau, som er fantastisk til lidt snoozing tid og afslapning …

Stigen, der forbinder niveauerne, er en anden dejlig tilføjelse og bidrager til eventyret for din dyrebare kat!

Det mørkegrå plys er af meget høj kvalitet og er lige under 2 meter højt, og dette kattetræ giver en majestætisk udsigt over det omkringliggende område, så din kat kan holde øje med alle dine bevægelser!

Hvis du kigger nærmere efter, vil du bemærke to hængende spillebolde, som vil give din kat masser af underholdning og gøre den meget begejstret!

Dette kattetræ er fantastisk til nysgerrige katte med en sans for sjov og eventyr…

Varenummer (SKU): 63777-01 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– grundstørrelse: 61 x 61 cm
– højde: ca. 198 cm
– sisalstamme: Ø 12 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up