Shop

kattetræ til loftet – Set Suspension Bridge Premium

Kattetræet til loftet – Set Suspension Bridge Premium er den opgraderede version af Set Suspension Bridge Classic udgaven. 

Den kat vil føle, at den har besteget et magisk bjerg, når den vandrer stolt rundt på sit nye hvilested under loftet. Denne fantastiske hængebro er virkelig spændende og utvivlsomt luksuriøs!

Elsker din kat at kravle og klatre, og kan den slet ikke komme højt nok op, så glæd den med dette smarte kattetræ, der hænger højt udner loftet og er udstyret med en lækker gangbro. Denne type kattemøbel er den perfekte løsning, hvis man ikke har så meget plads eller blot ønsker en løsning, der ikke fylder på gulvet.

Med to separate skjulesteder at vælge imellem vil din kat have glimrende muligheder for at løbe fra sted til sted og udforske verden omkring sig – eller simpelthen bare gå til ro i sine egne beskyttede omgivelser.

Dette kattetræ er bygget i materialet Multiplex birketræ, som er så stærkt, at porducenten tilbyder 5 års garanti på produktet. Du skla med andre ord ikke frygte for holdbarheden, den er nemlig – ligesom kattetræet – i top!
Det stærke træ har naturligvis fået en flot overfladebehandling og er pudset i alle kanter og hjørner, så produktet fremstår luksuriæst og lækkert.

Har du særlige ønsker til tilpasning eller vil du købe flere produkter på én gang og forhøre dig om rabet, så kontakt info@cattree.dk for at høre nærmere.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Beskrivelse

Mål:

Broens længde: 1045 mm, bredde: 185 mm

Lofthængere: Bredde 250 mm, Dybde 286 mm, Højde 450 mm

Samlet længde: ca 118 cm

Yderligere information
Surface Refinement

No Refinement, Snow, Transparent, Cherrytree, Nuttree

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up