Shop

Kattetræet Creative

DKK1,728.52

Som navnet indikerer, er dette kattetræ kaldet ”Creative” både sjovt og fantasifuldt designet.

Brug lige to sekunder på at overveje, den verden af sjov, du giver din kat adgang til, når du præsenterer den for dette unikum af et kattemiljø fra tyske Kerbl. Her er der virkelig plads til at gå på opdagelse!

Kattetræet er bygget på to bundplader, som er samlet via en platform, hvorunder der hænger en smuk kattetunnel, din kat kan finde fred og ro i. Er katten til privatliv uden nogen former for forstyrrelser, er der naturligvis et lækkert kattehus, den kan bevæge sig ind i for ultimativ fred til at sove. Oven på selve kattehuset er der ligeledes en platform, der kan drømmes om mus fra, og som om det ikke var nok, er der tilmed en blød hængekøje til de firbenede luksusdyr.

Er katten mere til leg? Intet problem! Der er rig mulighed for at bevæge sig mellem platforme eller kravle på stigen. Der er også gode muligheder for at motionere, da de 9 cm tykke kradsesøjler giver anledning til at pleje kløerne og strække sig for at dele dask ud. Øverst oppe hænger der desuden 3 drilske plysbolde og lokker til boksekamp. Din kat skal med andre ord nok få brændt kalorier af!

Som en sidste fantasifuld detalje vil vi nævne den lille lounge, som er formet som en kattepote, der virkelig slår en streg under kattetræets navn ”Creative”.

Bemærk desuden den flotte farve, der har små kontrastområder i form af den smukke røde nuance.

Ikke på lager

Beskrivelse

Grundlæggende platforme: 38 x 38 x 32 cm, 38 x 70 x 32 cm

Højde: 150 cm

Hule: Diameter 28 x 30 cm

Tunnel: Diameter 28 cm

Søjler: Diameter 9 cm

3 plyskugler

Inkl. hængekøje

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up