Shop

Kattetræet Granat

DKK1,344.03

Det smukke kattetræ med navnet ”Granat”, er ikke bare smukt, men giver dine katte alle muligheder for at holde sig beskæftigede og stimulerede!

Et så stort og elegant kattetræ fortjener at stå stabilt i sin smukke form, hvorfor tyske Kerbl naturligvis har sørget for, det er et stabilt og stærkt produkt, der er lanceret i form af Granat træet.

Kort fortalt får din kat alt hvad hjertet kan begære: kattetræet er bygget med forbindende stiger, og en smart hængekøje, der forbinder de to kattehuler, som der også gør en vandret kradsesøjle på tværs af – noget, som ikke ses ofte, men som katten vil elske at stå på ben for at kradse i.

Både stiger, huler og platforme er beklædt med lækre plysmaterialer, og hængekøjen er naturligvis lavet i samme skønne materiale.

Skal der kradses? Så lad katten gå bersærk på de kraftige kradsesøjler, der er beklædt med sisalreb – et materiale, som er særdeles velegnet til at pleje sine kløer på.

Bemærk desuden de små detaljer som det elegante legereb og den hængende bold fra næstøverste platform. Disse små redskaber skal nok give katten kuller og lyst til at lege i timevis!

Kattetræet Granat kommer i en smuk grå nuance med kradsesøjler i hvidt, der giver et flot modspil.

 

Varenummer (SKU): 84494 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

Produktmål: 150 x 70 x 50 cm

Varenummer: 84494

Farve: Grå

 

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up