Shop

Kattetræet Mainstreet 167cm (Cappuccino)

DKK2,699.00

Kattetræet MAINSTREET 167CM (Cappuccino) er endnu et fantastisk skud på stammen fra populære Pet Rebels.

Kattetræet er bygget til et hidkalde din kats indre ”rebel” og lade den kaste sig over de stærke sisalsøjler med alle dens kræfter for at kradse det i stumper og stykker. Vil det mon lykkedes? Næppe, Mainstreet kattetræet er nemlig bomstærkt, ja faktisk et af de mest solide produkter på markedet.

Med sin højde på 167 cm får din de bedste forudsætninger for at boltre sig på hele det skønne kattemiljø, som foruden kradsesøjler har en lækker hængekøje, der er testet til at bære helt op til 30 kilo! Med andre ord: Store katte er velkomne til at tage del i eventyrene på Mainstreet kattetræet!

Kattetræet er desuden udstyret med en lækker hule, din kat kan byde fred og privatliv – mens den ligger blødt på den medfølgende pude, der er udformet med samme skønne plys, som beklæder træets platforme, stige og soveplads på toppen. Sovepladsen, den lækre lounge sofa, har naturligvis også en medfølgende blød pude.

Bemærk at hele konstruktionen vejer imponerende 56,50 kg. Der er virkelig tale om et solidt produkt, der står solidt, når store eller små katte leger på det.

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Produktdetaljer:

Mål: 71 × 61,5 cm / Højde 167cm

Plyskvalitet 600g / m

Plastik af ABS i en støbt tråd

Søjlediameter: 15 cm

Solid naturlig sisalfarvet, ekstra limet

Vævet sisal tæppe, ekstra limet

Mål på hule: 40x40cm / 28cm

Mål på bundplade: 61,5x71cm / Højde 4cm

Mål på lounge sofa: 70x50cm / Højde 15cm

Aftagelige puder, kan vaskes ved 30 grader

Vægt: 56,50 KG

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up