Shop

KATTRÆ ESTACA

DKK2,057.44

Estaca-kattetræet giver ikke kun din dyrebare katte et venligt spændende miljø for dem at lege og underholde sig til deres hjerte. Men er blevet stylet smukt til problemfrit at blande sig i dit hjem indretning og kommando center scenen i ethvert rum ..

Dette er virkelig et kunstværk, og hvis dette ikke blev lavet specielt til din katteven, så ville dette ikke se malplaceret ud i et luksuriøst kunstgalleri!

Den moderne styling af Estaca-kattetræet og de smukt vævede sisalindpakket skrabeposter har kombineret ubesværet for at skabe dette fantastiske, fantastiske stykke kitty-arkitektur!

Der er adskillige platforme, hvor din kattevenner kan slappe af og slappe af, hver af dem inkluderer en hyggelig, plys overdækket pude, som kattevennen simpelthen smelter ind i.

Hvis alt dette ikke var nok til at inspirere din killings fantasi, kan de også tage sig af inde i det vævede killingsklubhus, som også indeholder en anden (maskinvaskbar) pude, som de kan krølle sig op og få en fredelig katnap.

Varenummer (SKU): 63212-96 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

Størrelseshow äche / bundstørrelse: Ø 60 cm

Højde / højde: 141 cm

Træstammer / kufferter: Ø 9 cm

Indpakket med vandhyacintHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up