Shop

KATTRÆ GRANVILLE (Beige / Cream)

DKK2,216.05

Cat Tree Granville er et af de mest unikke designs, som vi har tilføjet til vores sortiment ..

Dette svimlende og virkelig iøjnefaldende katte træ er fascinerende i sit visuelle udseende og praktisk i sit design til din lodne katte!

De glatte kurver og rene linjer på dette kattetræ er virkelig iøjnefaldende, og den tykke og klumpede sisal tæppesøjle, der er 20 cm i diameter, er dejlig og stærk og fantastisk til klatring og huse med multi katte.

Den store hængekøje er let tilgængelig fra din katte og kan drejes rundt om stolpen, så din kat har let adgang til det dinglende reb, som giver lidt ekstra underholdning til din feisty katte!

Overfor hængekøjen er der et privat boligområde, som din kat kan kramme sig inde og få 40 blink. En dejlig blød pude er også tilføjet for at hjælpe din kat med at glide ned i en fredfyldt søvn!

Kun de mest eventyrlystne katte vil være i stand til at navigere helt til toppen, hvor et perching område og folk, der ser på stedet, venter på dem, hvilket giver din kat stor udsigt over det omkringliggende område.

Beskrivelse

Størrelse (B / D / H) ca. 60,0 x 157,0 x 170,0 cm
Vægt
ca. 36,40 kg
Stamme Ø20 cm
Bundplade (B / D / H) ca. 70 x 60 x 4 cm
Stort liggende sted på toppen (B / T) ca. 70 x 50 cm
Farver
antracit

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up