Shop

Kerbl kattetræ Jade Pro

DKK647.00

Kattetræet Jade Pro er en af de mindre modeller i vores sortiment, men alligevel giver den anledning til sjov og hygge til din kat.

Det flotte kattemiljø har tre platforme at kravle på, hvor der også er plads til at tage en lille blunder, hvis batteriniveauet er lavt. Er der tale om det lange stræk i drømmeland, kan din klat kravle ind i den hyggelige og bløde hule, som giver ro og privatliv.

Det kan naturligvis også tænkes, din kat slet ikke er interesseret i skønhedssøvnen, men vil lege og slås! Hertil er der godt med kradsesøjler samt en hængende lille bold, der kan daskes løs til. Det skal nok sætte gang i forbrændingen, når den hænger og driller.

Kattetræet Jade Pro er bygget af tyske Kerbl, der har samlet det 96 cm høje kattetræ med solide materialer, hvilket giver en kampvægt på 13,3 kilo. Din kat kan med andre ord lege sikkert på det fine og kompakte kattetræ.

Varenummer (SKU): 82528 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse
  • Base platform: 70 x 35 cm
  • Højde 96cm
  • Varenummer: 82528
  • Farve: brun
  • Vægt: 13,3 Kilogram

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up