Shop

TILBUD

KERBL RUSTICA KATTEHUS ( Lysegrå)

DKK656.70

Kerbl Rustica Cat House er et utrolig robust udendørs kattehus, der giver sikkerhed og sikkerhed for din katteven under alle årstider.

Dette ekstremt godt fremstillede og vejrbestandige kattehus er glaseret med en beskyttende træbelægning for at sikre, at det holder i mange år fremover. Uanset hvad det store britiske vejr kan kaste på det!

Kerbl Rustica Cat House er utroligt let at montere og kan være i gang på få minutter på grund af dets unikke design og nemme at følge instruktioner er inkluderet.

Dette fantastiske udendørs kattehus leveres med højdejusterbare plastfødder, der giver ekstra stabilitet, og dette kan placeres på forskellige overflader indendørs og udendørs.

Plexiglass windows allow light to enter through the windows and also allow your cat friend to put their little whiskers out and ensure they can keep an eye on their surroundings!

57 x 45 x 43 cm

Varenummer (SKU): 80991 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– Svingdør med lameller beskytter mod vind og kulde, udskæring 15,5 x 21 cm

– Plexiglasvinduer for mere lys i det indre

– glaseret med træbeskyttelsesmaling

– højdejusterbare plastfødder

– Leveringen er adskilt i en kasse

– nem installation, inkl. monteringsvejledning

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up