Shop

TILBUD

Kerbl kattetræ Square

DKK1,480.13

Kattetræet Square fra Kerbl er et af kundernes favoritprodukter fra 2017, da det er en del af Kerbls stærke, flotte og prisvenlige produktserie.Kattemiljøet er en sand fornøjelse for eventyrlystne katte, der søger masser af legeområder at have sjov på – og takket være den imponerende størrelse er der rigt med plads til flere katte (også de helt store) på kattetræet.

Kerbls Square er hele 178 cm højt, og giver derfor din kat mulighed for at king-kong-klatrer til toppen og nye udsigten over hele dens kongerige. Er din kat ikke på vej mod toppen, kan den passende nyde godt af de sjove stiger, det spændende reb, der går på tværs mellem platforme OG de sjove kradsesøjler, selvfølgelig!

Hele herligheden leveres naturligvis på en robust bundplade, så der – på trods af flot højde – ikke er skyggen af tvivl om, at Square står stabilt og sikkert, når din kat går i krig med sjov og leg.

 

Varenummer (SKU): 81566 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse
  • bundplade: 50 x 59 cm
  • højde: 178 cm
  • stor hule: 49 x 30 x 30 cm
  • lille hule: 30 x 30 x 27 cm
  • Lounging område: ø 30 cm

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up