Shop

Kradsetønde Champions Only Giant Dome 100cm

DKK1,712.64

Scratching Barrel Champions Giant Dome er en helt ginorm stor kradsetønde, som er utrolig stærk, stabil og imponerende!

Denne mægtige kradsetønde har en diameter på 38 cm, hvilket gør den til en utrolig imponerende kradsningsoplevelse for din dyrebare katteven. I modsætning til traditionelle kradsetræer til katte, der har tomme rum, tilbyder kradsetønden Champions Only Giant Dome 100cm et 360 graders kradsested!

Der er ikke en eneste tomme på Scratching Barrel Champions Only Giant Dome, som ikke er blevet tilgodeset for din kattekillinges kløer. Den er ikke kun fantastisk til at kradse i. Men den har også 4 separate kattehuler, som alle er forbundet med hinanden, så din kat kan klatre og udforske uden at skulle forlade den.

Hver hyggelig skjulestueindgang er blevet færdiggjort i smukt blødt plys, og det øverste sengeområde er fantastisk til at sidde og se verden gå forbi. Den er også udstyret med et smukt blødt fyld for at øge oplevelsen af denne kattekradsestolpe.

Med en højde på 100 cm er dette en mægtig konstruktion, der vil få din kat til at føle sig på toppen af verden!

Varenummer (SKU): 63050-28 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

målinger: Ø 38cm/højde 100cm

produktdetaljer:
plys kvalitet: 500g/m2
robust naturligt sisaltæppe farvet i cappucinoHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up