Shop

Leandro kattetræ XXL

DKK2,638.23

Leandro XXL kradsetræ fra Trixie har alt, hvad du behøver for at få en kats hjerte til at slå hurtigere og spinde af begejstring!

De grove og stærke kradsetræer er blevet dækket med sisal, som hjælper med den daglige pleje af kløer og holder din helt nye tredelte suite sikker i processen.

Forskellige krammepladser tilbyder fred og afslapning i hele denne konstruktion tilbyder et fredeligt fristed væk fra travlhed og travlhed i en travl husholdning.

Den nuttede seng består af en plyspolstret liggeflade og kant, her kan katten slappe roligt af mellem sine eventyr. Leandro kattetræet gør enhver kats drøm til virkelighed!

På grund af sin robuste struktur er det fantastisk til katte i alle størrelser, men større racer vil sætte pris på den styrke, som det giver, hvilket er perfekt til større racer.

Bemærk venligst – Denne vare vil tage ca. 10-14 dage at levere, da den skal bestilles specielt. Vi er sikre på, at det vil være ventetiden værd!

Varenummer (SKU): 44673 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

Særligt velegnet til store katte
sisal: ø 8 mm/plush (polyester): 400 g/m²
hule udstyret med plys (polyester)
nuttet seng med polstret platform og kant
slidstærk puddelpose, polstret og vatteret
aftagelig hængekøje, polstret og quiltet: håndvask
med sisal kradsende overflade
tyk, tung bundplade
farve: lysegrå
44673
Mål: Mål: 163 cm
Gulvareal: 63 × 50 cm
Stolpe: ø 11 cm
Farve: lysegrå
Højde: 163 cm

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up