Shop

LILLE DOVEN TØNDE (Beige / Cream)

DKK1,072.95

Little lazy kradsetønde er en fantastisk kradsetønde, der kombinerer en 360 graders kradsningsoplevelse på ydersiden samt et indre rum til at slappe af og klatre indeni.

Dine katte kan vælge mellem to forskellige niveauer, som de kan hoppe og klatre indeni, og de store åbne visningsområder sikrer, at din kat/din katte altid kan se, hvad der sker omkring dem.

Selve produktet er 72 cm højt, så det er dejlig kompakt og kan nemt placeres i dit hjem uden at optage for meget plads.

Tønden med en diameter på 37 cm er dejlig stærk, når den er på plads, så din kat altid er sikker og stærk.

Varenummer (SKU): 63080-02 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Katte kradsetræningspost til træning
Kattetræ “lille doven” grå 37cm x 72 cm
Grå
Hul sisalstamme med plysbund, top og inderside
To åbne hulrum til kattens soveplads indeni og kradsetræ på den ydre stammeHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up