Shop

LIPEO-TRÆET

DKK1,179.57

LIPEO Tree er et meget sødt og attraktivt kattetræ, der giver små til mellemstore katte et specielt sted at lege og slappe af.

Dette katte træ henvender sig til alle dine katte mest basale behov. Skrabe, sove og lege!

Din kat vil elske at kramme sig inde i det hyggelige og afsondrede kattehus med et sødt cubby hul, hvor de kan stikke deres små whiskers ud og se mor eller far tilberede deres middag! Det robust fremstillede papirnet ser godt ud og er også meget miljøvenligt.

Hvis du ser nøje, er der en endnu sødere dinglende kugle, der får din kat til at blive vanvittig!

Det 86 cm høje katteområde, der sidder i kat, er en fantastisk tilføjelse og puuurfect for at se verden gå forbi dem.

Varenummer (SKU): 63208-53 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– Bund 60 × 40 cm
– Højde 83 cm
– Sisal kufferter Ø 9 cm
– Mesh lavet af robust indpakket papirHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up