Shop

TILBUD

Lucky Cityview kattehus 195cm

DKK3,395.00 DKK2,995.00

Lucky Cityview kattehuset på hele 195 cm er et af de tungeste og mest solide produkter i hele vores arsenal af lækre kvalitetsprodukter! Faktisk føler vi os sikre på, at der ikke findes et mere bundsolidt kattehus her på jorden, hvorfor din kat får et ikke bare flot, men urokkeligt hjem, den kan kradse på, hoppe på, hvile i og meget mere.

Med en vægt på omtrent 84 kg, kræver det en decideret løve at vælte huset her om på siden, så selvom din kat muligvis er kan være hård ved hjemmets inventar eller slå en proper  pote, får den aldrig gjort det af med dette prægtige bæst af et kattehus / kattetræ.

Kan din kat godt lide at holde øje med verden omkring den? Så vil den e-l-s-k-e at nyde verden gå sin gang, mens den hviler i den bløde hængekøje eller helt fra toppen, hvor en blød seng med lækkert plys venter.

Er katten ude med kløerne? Så lad den boltre sig på de 20 cm tykke søjler, der er belagt med stærkt sisalreb. Din kat kan rive og flå sig hele vejen til toppen – sisalmaterialet skal nok modstå.

Er din kat bare ude på at finde nye omgivelser at hygge sig i, elelr har dit hjem mere end en kat? Så er der rigeligt med rum takket være de tre “lejligheder” under hængekøje og penthouse platformen.

Med sine imponerende 195 cm og sin urokkelige konstruktion er dette din kats vildeste liebhaver drøm!

Ikke på lager

Beskrivelse

Dimensioner 110x60cm / højde 195cm

Produktinformation:
Plyskvalitet: 500g / m, cream
Stolpers diameter: 20 cm
Naturligt sisalreb – monteret med ekstra lim
– Søljer betrukket med 5.2mm solidt vævettæppe i grå

Bundplade / base: 110x60cm / tykkelse 5cm
Huset: 50x50x120cm
Mellem platform: 110x60cm / tykkelse 4cm
Sofa: 80x50cm / højde 10cm
Pude er vaskbar ved 30 grader
Vægt: ca. 84 KG

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up