Shop

LUGO KATTRÆ

DKK3,788.23

LUGO Cat-træet er et rigtig spændende nyt robust produkt til større racer, der er blevet en del af vores stadigt voksende sortiment i 2020 ..

Stærk, glat og robust er tre ord, der kan bruges til pænt at beskrive dette stilfulde og lige så praktiske stykke kattemøbler til din katteven.

Styrke er nøje overvejet for dette design, og mens det visuelt har et simpelt og klart design, pakker det bestemt et slag, når din kat træder deres poter på det.

Med flere klumpede skrabe søjler, der er omhyggeligt færdige i sort sisal reb, så de kan give sig selv deres egen gør-det-selv perfekte manicure – og flere soveområder, der giver både siddemuligheder samt tilbagevendende privatlivslaps. Dette produkt har det hele!

Boligområdet er særligt rummeligt og kan med glæde rumme flere katte, der vil elske at tage sig væk til deres egen lille spa som kokon og se verden gå forbi gennem omhyggeligt placeret heidi-hul ..

Den stærke og robuste hængekøje er især populær blandt katte, og det tykke 5 cm tykke legetov giver ekstra sjov og glæde.

Vaskbare puder er også inkluderet for ekstra komfort

Varenummer (SKU): 63708-92 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– base size: 90 x 60 cm
– height: 155 cm
– colour: cream
– will be shipped in 2 boxesHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up