Shop

LUGO KATTRÆ

DKK1,877.86

LUGO Cat-træet er et rigtig spændende nyt robust produkt til større racer, der er blevet en del af vores stadigt voksende sortiment i 2020 ..

Stærk, glat og robust er tre ord, der kan bruges til pænt at beskrive dette stilfulde og lige så praktiske stykke kattemøbler til din katteven.

Styrke er nøje overvejet for dette design, og mens det visuelt har et simpelt og klart design, pakker det bestemt et slag, når din kat træder deres poter på det.

Med flere klumpede skrabe søjler, der er omhyggeligt færdige i sort sisal reb, så de kan give sig selv deres egen gør-det-selv perfekte manicure – og flere soveområder, der giver både siddemuligheder samt tilbagevendende privatlivslaps. Dette produkt har det hele!

Boligområdet er særligt rummeligt og kan med glæde rumme flere katte, der vil elske at tage sig væk til deres egen lille spa som kokon og se verden gå forbi gennem omhyggeligt placeret heidi-hul ..

Den stærke og robuste hængekøje er især populær blandt katte, og det tykke 5 cm tykke legetov giver ekstra sjov og glæde.

Vaskbare puder er også inkluderet for ekstra komfort

Varenummer (SKU): 63708-92 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– base size: 90 x 60 cm
– height: 155 cm
– colour: cream
– will be shipped in 2 boxes

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up