Shop

TILBUD

MAINE COON ARDA FANTASY KATTRÆ

DKK3,553.45

Arda-kattetræet er enhver kattes komplette fantasi. Dette fascinerende kattetræ vil garanteret vende hoveder for både katte og mennesker ens!

Det smarte design er nøje gennemtænkt for at skabe maksimal stabilitet og samtidig tilbyde dine katte flere ridsepladser for dem at tæmme deres kløer!

Skyskraber tårnkonstruktionen holdes sammen fra en stærk og robust bundplade for at sikre et stærkt fundament, som er godt, hvis du har en husstand med flere katte eller faktisk en vildskrabelig ridser.

Kattehulen på basisniveau giver din kat mulighed for at flygte fra alle deres daglige belastninger ved at blive passet på hånd og fod fra menneskeslaverne.

Inkluderet er også en hyggelig pude, der giver ekstra komfort, når din kat beslutter, at de er klar til at tage del i en af ​​deres yndlingsoplevelser, mens de sover ..

Selvom dette måske ikke er det største kattetræ, vi har til rådighed, er det 89 cm højt, men det giver bestemt højde nok til, at de kan aborre på det øverste niveau og føler sig trygge, mens de ser fuglene ud af vinduet eller deres ejere tilbereder deres middag …

De stærke hængekøjer, der er testet op til 20 kg i vægt, er fyldt med en blød bomuldsfyldning, som din kattekammerat simpelthen var Melton til .. Helt ærligt er det eneste negative, du får for disse hængekøjer, at få dem ud af dem igen. Forbered dig på en kamp, ​​da de aldrig vil forlade!

Skrabesøjlerne er 12 cm tykke, er meget stærke og er færdigbehandlet og indpakket i sort sisaltov, som virkelig giver dette en unik visuel effekt, der vil se fantastisk ud i ethvert stilfuldt hjemmemiljø.

Varenummer (SKU): 63746-92 Kategorier: , , , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: Ø 60 cm
– højde: 89 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 12 cm
– farve: creme
– sendes i 2 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up