Shop

TILBUD

MAINE COON EXTREME DELUXE

DKK3,779.15

Maine Coon Extreme Deluxe er et virkelig bemærkelsesværdigt stykke kitty-arkitektur, der bruger de stærkeste og mest stabile materialer til at skabe denne storslåede eventyrlegeplads.

Med masser af klumpede og utroligt stærke sisal-søjler til rådighed for din feisty katte at vælge imellem, vil de aldrig være for langt væk fra et specielt sted at ridse, der giver den perfekte distraktion fra dine egne møbler, der nogle gange kan blive offer for dine vildskabsfulde katte kløer ..

Denne robuste eventyrlegeplads har flere niveauer og er smart designet til at give unik og let adgang fra jordoverfladen til det øverste siddepunkt, der tilbyder majestætisk udsigt over dit hjem.

Ligesom i naturen elsker katte at holde sig oppe så højt som muligt, hvor de kan føle sig mest sikre og sikre og også se verden gå forbi fra en sikker højde. Med en højde på 185 cm giver dette produkt bestemt højde i overflod!

Det hyggelige og rummelige boligoverflade på jorden giver din kat deres egen lille lejlighed, som de kan flygte til og have privat tid alene. Dette giver også ekstra vægt til bunden af ​​konstruktionen, der giver mulighed for yderligere stabilitet og styrke.

Der er to forskellige hængekøjer, som du kan vælge imellem, og begge tilbyder sublime soveoplevelser!

Den svingende hængekøje er fantastisk til eventyrlystne lur, og de cirkulære hængekøjer tilbyder en spa-lignende oplevelse på grund af det 600GSM plys materiale, der dækker dem. De testes også op til 24 kg i vægt og gør dem også meget stærke!

Et klodset reb på 5 cm føjer til det sjove, som også vil gøre din skøre kat op til en vanvid!

 

Varenummer (SKU): 63742-92 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 60 x 50 cm
– højde: 185 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 12 cm
– farve: creme
– også velegnet til store katte
– sendes i 2 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up