Shop

MAINE COON FANTASIA KATTRÆ

(1 kundeanmeldelse)

DKK4,368.94

Maine Coon Fantasia-kattetræet er en spændende ny tilføjelse til vores sortiment af kattetræer af høj kvalitet og høj styrke!

Hvis du har en større race, der kræver et produkt, der er i stand til at modstå deres vægt og smidighed, er fantasia-kattetræet en fantastisk mulighed.

Skrabestolperne med en høj styrke på 12 cm er utrolig robuste, og 6 mm sisalstrengen er omhyggeligt viklet rundt om søjlerne og limet på plads, så hvis et stykke reb til sidst løsner sig, forbliver resten af ​​stolpen perfekt intakt.

Dette giver mulighed for en meget mere robust ridsestolpe og kan findes andre steder og en virkelig spændende funktion og fordele ved dette smukke kattetræ.

Det er over 2 m højt, dette er et af de største produkter, vi har til rådighed for vores kunder og på grund af den tunge og robuste bundplade. Denne genstand kan med glæde rumme flere katte på samme tid og er især populær blandt ejere af større racer, der har brug for en stærk og robust konstruktion, der ikke skal udskiftes inden for et år!

Hvad der især er slående ved dette produkt er, at det er smukt udseende.

Du kan garantere, at når du placerer dette i dit hjem, vil alle katte ned ad gaden fra dig have deres næser trykket mod dine vinduer og beundring og af ren jalousi!

Med flere soveområder til rådighed for din kat til at slappe af og slappe af, tager det ikke lang tid at glide ud i et fredeligt søvn i den fulde viden om, at de er gadenes konge!

Hængekøjen har også en størrelse på 45 cm i diameter, hvilket gør den utrolig robust og testes også op til 22 kg i vægt og sikrer, at den forbliver perfekt stærk og stabil, uanset hvor mange godbidder din kattekammerat måske har spist ..

 

Varenummer (SKU): 63735-77 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 70 x 70 cm
– højde: 203 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 12 cm
– farve: sort
– også velegnet til store katte
– sendes i 3 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

4 out of 5 stars

1 customer reviews

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

 1. Tina Christensen

  Kradse træ

  Tina Christensen

  Det er et solid og langttids holdbar og mange muligheder for kattene. De er vilde og glade for jeres produkter

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up