Shop

MAINE COON FIDA KATTRÆ

(3 kundeanmeldelser)

DKK3,426.42

FIDA-kattetræet er et af vores yndlingsdesign her på Cat Tree UK.

Dette helt smukke kattetræ består af flere ridsestænger samt adskillige områder, hvor din kat kan udforske og specielle steder for dem at lægge poterne ned og nyde en dejlig udsættelse ..

11 cm diameter størrelse, der stadig er ridser, er utrolig robuste og er blevet pakket ind i 6 mm Sisal Rope i en naturlig finish, der passer perfekt til det smukt bløde 600 GSM plus materiale ..

Dette design indeholder moderne stil og efterlader også et meget rent og naturligt indtryk, når det placeres i dit hjem.

To dejlige hængekøjer er også pænt placeret på denne model, så hvis du har flere katte, kan de vælge deres yndlingssted og ikke mere skændes om det ene specielle sted på dit gamle kattetræ. Du kan læne dig tilbage og se, når de beslutter, hvem der hævder førstepladsen først!

Hængekøjerne er blevet fastgjort til en stærk og robust metalring, der kan modstå vægte på op til 22 kg, hvilket gør dem perfekte til store racer som Maine Coon, som mange af vores kunder har værdsat den styrke, de leverer.

Det centrale rummelige husområde og det tykke legetov giver ekstra underholdning, og to åbne cirkulære siddepladser er det perfekte sted at aborre, hvor din kat altid kan føle sig sikker og sikker ..

Lavt lager!

Varenummer (SKU): 63767-86 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 70 x 70 cm
– højde: 165 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 11 cm
– farve: creme
– sendes i 2 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

5 out of 5 stars

3 customer reviews

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

 1. Jon

  Jon

  Vores Maine coons elsker det
  Vores Maine coons elsker det. Meget rummelig og stabil.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 2. DavidFrust

  DavidFrust

  Fantastisk kvalitetsprodukt, der er…
  Fantastisk kvalitetsprodukt, der holder til at blive testet af en destruktiv savannah og bengal. Jeg vil varmt anbefale dette produkt. Billigere modeller kan bare ikke sammenlignes med dette

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 3. FreidaGullto

  FreidaGullto

  God service til tiden mig og et fremragende produkt. Vil helt sikkert anbefale til alle.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up