Shop

TILBUD

MAINE COON ODUN KATTETRÆ

DKK3,142.87

Maine Coon Odun Kattetræet er goliaten i verden af kattetræer.

Dette storslåede kattekradsningsaktivitetscenter kombinerer elegance, stil og design af høj kvalitet med ren styrke og robusthed.

Med kradsestolper med en diameter på 15 cm, der med præcision er blevet omviklet med sisalreb af høj kvalitet, er dette fantastiske kattetræ velegnet til gamle katte af enhver form og størrelse.

Større racer vil dog sætte pris på den styrke og stabilitet, som dette produkt giver sammenlignet med mindre stabile modeller, som kan findes online til en lavere pris.

En meget unik og interessant funktion ved dette produkt er krydsfinerhusområdet, som giver en naturlig og jordnær følelse til det overordnede design.

En stor fordel er, at dette materiale er meget let at rengøre og kræver meget mindre vedligeholdelse end kattetræer med plysbetræk.

Det er vigtigt at bemærke, at din kats komfort ikke er blevet ofret, da der spredt ud over dette produkt er smukt bløde og hyggelige senge og puder, som let kan tages af og også kan vaskes i maskine.

Med en højde på 176 cm tilbyder dette produkt en bemærkelsesværdig udsigt over omgivelserne, der udnytter din kats mest grundlæggende og naturlige instinkter til at klatre i store højder, som de ville gøre i naturen, hvor de føler sig mest trygge og sikre.

Dette produkt er meget let at samle og ser fantastisk ud, uanset hvor det er placeret i dit hjem og vil helt sikkert vende hovederne!

Varenummer (SKU): 63280-92 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– grundstørrelse: 76 x 56 cm
– højde: 176 cm
– ekstra store sisalstammer: Ø 15 cm
– trædelene består af krydsfinerHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up