Shop

MAINE COON PALACE DELUXE

DKK6,988.94

Maine Coon Palace Deluxe er et af de største (hvis ikke det største) katte træ, som vi sælger her hos Storbritanniens bedst bedømte katte træ forhandler!

Dette storslåede kattemøbel ligger i en imponerende højde på 183 cm, og bundpladen har en forbløffende bredde på 165 cm, hvilket gør den ekstremt stærk og robust for at sikre, at resten af ​​kattetræet forbliver så stærkt som muligt!

Hvis du er heldig nok til at have plads til at installere dette paradis for katte, så vil de virkelig være i himlen ..

Alle mulige indfald fra din kat bliver taget hånd om fra stiger, hængekøjer, reb og huse, så de altid bliver underholdt.

Med sisalsøjler på 15 cm er de meget stærke og tykke nok til at modstå selv de største kløer fra de mægtigste katte. På trods af sin tårnhøje størrelse er dette kattetræ meget let at konstruere og kan stå op inden for en time!

Frygt ikke, dette produkt kommer i 3 kasser, så de også kan bruge dem, mens du får træet i gang i mellemtiden.

6 mm sisaltovet er meget robust og er limet til søjlerne for at forhindre løsrivelse, og platformene og MDF-delene er færdiggjort i en tung 600gsm plys for ekstra komfort og styrke.

Varenummer (SKU): 63285-92 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 165 x 50 cm
– højde: 183 cm
– sisal kufferter: Ø 15 cm
– sendes i 3 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up