Shop

MAINE COON SAMAR

DKK1,371.30

Maine Coon SAMAR er et stærkt og klodset kattetræ, der bruger 20 cm diameter ridsestammer, der er den største størrelse, der findes på markedet i dag.

Der er et stærkt, simpelt og stilfuldt design, der giver en uovertruffen stærk skrabeoplevelse til din katteven, som de absolut vil elske.

En puuurfect distraktion fra dine egne møbler, som skal beskyttes mod dine katteklør!

Din kat vil helt sikkert elske det store ridsestolpe, som er lang nok til at de kan strække sig fuldt ud og strække ryggen og vedligeholde deres kløer ..

Den store bundplade giver et stærkt og stabilt fundament for sisalsøjlen, der sikrer, at den ikke bøjes eller svajer, selvom flere katte nyder at klatre den på samme tid.

Den unikke hængende hængekøje er også en anden fantastisk funktion, der vil blive værdsat af katte i alle størrelser på grund af den komfort og blide gyngende bevægelse, som den genererer, når de kommer ind i den yndefuldt.

For en spændende spilhandling vil det hængende og klumpede reb helt sikkert arbejde din kat op til vanvid, og de prøver at fange det med deres poter!

Varenummer (SKU): 63741-01 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 80 x 50 cm
– højde: 130 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 20 cm
– farve: grå
– også velegnet til store katte

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up