Shop

MAINE COON SAMAR

DKK2,263.86

Maine Coon SAMAR er et stærkt og klodset kattetræ, der bruger 20 cm diameter ridsestammer, der er den største størrelse, der findes på markedet i dag.

Der er et stærkt, simpelt og stilfuldt design, der giver en uovertruffen stærk skrabeoplevelse til din katteven, som de absolut vil elske.

En puuurfect distraktion fra dine egne møbler, som skal beskyttes mod dine katteklør!

Din kat vil helt sikkert elske det store ridsestolpe, som er lang nok til at de kan strække sig fuldt ud og strække ryggen og vedligeholde deres kløer ..

Den store bundplade giver et stærkt og stabilt fundament for sisalsøjlen, der sikrer, at den ikke bøjes eller svajer, selvom flere katte nyder at klatre den på samme tid.

Den unikke hængende hængekøje er også en anden fantastisk funktion, der vil blive værdsat af katte i alle størrelser på grund af den komfort og blide gyngende bevægelse, som den genererer, når de kommer ind i den yndefuldt.

For en spændende spilhandling vil det hængende og klumpede reb helt sikkert arbejde din kat op til vanvid, og de prøver at fange det med deres poter!

Varenummer (SKU): 63741-01 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 80 x 50 cm
– højde: 130 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 20 cm
– farve: grå
– også velegnet til store katteHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up