Shop

TILBUD

MAINE COON TORN DELUXE LINJE PLUS (Sort)

DKK2,852.00

DE-LUXE COON TOWER Blackline PLUS (2021) er et absolut fantastisk kattetræ fra gulv til loft, der giver din kat op til 275 cm klatresjov og sjov!

Dette stilfulde, moderne og ekstremt robuste kattetræ ser godt ud i ethvert hjem, samtidig med at det er en utrolig spændende klatreoplevelse for din katteven.

Der er ny og forbedret 2021-model kommer med aftagelige hynder, der er udført i et blødt plysmateriale, som gør, at din kat eller katte nu kan slappe af på platformen i stedet for kun på hængekøjerne.

Tag ikke fejl, kradsende kattetræer bliver ikke større, bedre eller mere imponerende end dette, og du kan være sikker på, at alle øjne vil være rettet mod DE-LUXE COON TOWER Blackline PLUS (2021), uanset hvor det er placeret i dit hjem.

Denne plus-model er blevet udstyret med en ekstra hængekøje, som er fantastisk til husstande med flere katte, så der ikke længere vil opstå slagsmål eller diskussioner om den øverste plads! Katte, der er bange for højden, behøver ikke at søge!

Den fantastiske og robuste centrale kradsestang har en diameter på 20 cm, hvilket gør den til en af de største på markedet i dag og giver din kat en 360 graders kradseoplevelse, som den vil elske.

Med fem separate sove- og legeområder er din kat aldrig for langt væk fra et særligt sted at sidde og se verden gå forbi.

En fantastisk egenskab ved dette produkt er, at du kan placere hængekøjerne som du ønsker, og de kan drejes rundt om stolpen eller placeres mellem højere eller lavere niveauer, så du kan tilpasse træet præcis som du ønsker det.

Grundpladen (60 x 60 x 4,5 cm) er blevet lavet ekstra tung for at sikre, at den holder alt sammen på en sikker måde, hvilket giver dig ro i sindet, selv for de mest energiske katte!

Dette er en HELT NY 2021-model (på billedet) og har fået en makeover med nye plysagtige hængekøjer, som er fyldt med det hyggeligste og blødeste fyld. Loftsophænget er også blevet opgraderet for at sikre ekstra stabilitet.

Bemærk venligst. Forventet Expected august 2022.

Bestil ikke denne vare, medmindre du er villig til at vente. Vi kan ikke kontrollere eksterne fragtcontainere, og alle forventede tidsskalaer, der er anført her, er skøn, som vi har fået fra vores fabrik.

Produkterne er i øjeblikket i fremstillingsprocessen, og containeren er blevet reserveret til juli 2022.

Varenummer (SKU): BP0031-BL + BP-HM-BL-20 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

Stolpe med naturligt sisalreb 20 cm i diameter med træbeslag og fuldt færdig med moderne melamin med naturlig trækornsfinish

I alt 38KG

Hængekøjer 44 cm (kan bære 23 kg)

Store trapper 55 x 55 x 2,5cm

Base stand 60 x 60 x 45cm (Lavet ekstra tung) og under sisal stang er lavet med 4 skruer i denne bundplade

Højde justerbar mod loftet fra 245cm til 275cm

Britisk design

Hvorfor vælge et Bold Paw Kattetræ?

1) UK forsendelse (1-3 dages levering)
2) Puder på hver platform, meget mere komfortabel end stofbetrukket
3) Intet stof, der taber eller bobbling
4) Kan let tørres af og er let at rengøre
5) 2 års garanti
6) Helt ridsefast og stænktæt
7) Reservedele er altid tilgængelige
9) 8mm sisal (største tilgængelige)
10) Let vaskbare senge og platforme
11) Moderne design

Og mere og mere og mere…!!!

Hvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up