Shop

MAINE COON TOWER CROWN DELUXE (Sort)

DKK2,138.12

MAINE COON TOWER BLACKLINE CROWN (Deluxe) er et stort ridsetræ, som din katteven kan klatre, udforske og lege!

Dette massive kattetræ er et af de stærkeste på markedet i dag og bruger de allerbedste ridser med en diameter på 2o cm, hvilket er perfekt til større racer, der let kan ødelægge tyndere kattetræer i løbet af få uger!

Med op til 275 cm ren uforfalsket katte træskrabeunderholdning vil din kat være i himlen!

Dette stilfulde, moderne og ekstremt robuste kattetræ ser godt ud i ethvert hjem såvel som en utrolig spændende klatreoplevelse for din katteven.

Det moderne design bruger en unik melamin finish, der ser ud og føles ligesom den ægte vare og replikerer den naturlige følelse af et træ, som det ville i naturen.

Tag ikke fejl, skrabe katte træer bliver ikke større eller bedre eller mere imponerende end dette, og du kan være sikker på, at alle øjne vil være rettet mod Maine Coon Cat Tree Tower BLACKLINE-kronen, uanset hvor den er placeret i dit hjem.

Den “krone herlighed” som navnet antyder er vores helt egen krone hængekøje, som har en stor åbning, som din kat kan klatre ind og ud af med stor lethed.

Vores hængekøjer er utroligt bløde og luksuriøse, og katte vil elske at kæle sig inde og se verden gå forbi og holde øje med deres menneskelige slaver!

Bundpladen (60 x 60 x 4,5 cm) er gjort ekstra tung for at sikre, at den holder alt sammen sikkert, hvilket giver dig ro i sindet, selv for de mest energiske katte!

Dette er en SPLINTNY 2021-model (billedet) og har fået en makeover med bløde nye hængekøjer, der er fyldt med den hyggeligste og blødeste påfyldning. Loftbeslaget er også blevet opgraderet for at sikre ekstra stabilitet.

Bemærk venligst. Disse varer er ekstremt populære, og den eneste måde at købe dem på er ved forudbestilling.Den forventede leveringsdato er 27-01-2022. Bemærk venligst også, at der kan forventes mindre forsinkelser på grund af fragtcontainernes uforudsigelighed i denne periode.

 

Varenummer (SKU): BP0031-BL + BP-RP-BL + BP-CR-HM-BL-20 + BP-CR-HMP-BL-20 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

Stolpe med naturligt sisaltov 20 cm i diameter med træbeslag og fuldt færdig med moderne melamin naturtræ finish

I alt 38 kg

Hængekøjer 44 cm (kan bære 23 kg)

Store trin 55 x 55 x 2,5 cm

Bundstativ 60 x 60 x 45 cm (lavet ekstra tungt) og under sisal-stang er lavet med 4 skruer i denne bundplade

Højdejusterbar mod loft fra 245cm til 275cm

Britisk design

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up