Shop

MAINE COON TOWER (DELUXE)

DKK3,450.24

Cat Tree Maine Coon Tower deluxe er en ægte iøjnefaldende og helt ærligt uhyggelig gulv-til-loft-ridsestol!

Denne deluxe-model bruger en utrolig klumpet 20 cm diameter ridsesøjle, der er færdig i naturlig sort sisal og er utrolig robust, så den med glæde kan tage højde for store racer som Maine Coon.

Med flere omhyggeligt placerede og drejelige tilbehør, der inkluderer platforme, huse og hængekøjer! Hver af disse dele er nøje overvejet for at imødekomme alle dine kattevenner.

Dette utroligt robuste katte træ fra gulv til loft replikerer naturen og banker ind i dine kattevenner naturlige opfordringer til at klatre op til det aller højeste punkt, hvor de føler sig mest sikre og sikre. stærk, stilfuld eller robust end dette.

Mens dette produkt er utroligt praktisk, er det også super stilfuldt og ser fantastisk ud i ethvert hjem.

Da dette produkt ikke optager for meget gulvplads, er det en god mulighed for boliger, der er begrænsede med plads, men som også kræver et energisk og legende produkt for at holde dine katte fysisk og mental sundhed i skak.

Hængekøjen med blød bomuldsfyld i 45 cm diameter er smukt designet og er testet op til 22 kg i vægt, hvilket gør den ekstremt stærk og kan med glæde tage højde for større racer af katte og hunde!

Hvis du har spørgsmål eller spørgsmål til dette produkt, er du velkommen til at sende os en besked ved hjælp af kontaktformularen i nederste højre hjørne af denne side, så hjælper vi gerne! #mia

Varenummer (SKU): 63760-28 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– base size: 60 x 60 cm
– height: approx. 220-250 cm, height adjustable
– scratching trunks: sisal, Ø 20 cm
– colour: dark grey
– comes in 2 boxesHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up