Shop

MAINE COON TOWER (DELUXE)

DKK2,662.42

Cat Tree Maine Coon Tower deluxe er en ægte iøjnefaldende og helt ærligt uhyggelig gulv-til-loft-ridsestol!

Denne deluxe-model bruger en utrolig klumpet 20 cm diameter ridsesøjle, der er færdig i naturlig sort sisal og er utrolig robust, så den med glæde kan tage højde for store racer som Maine Coon.

Med flere omhyggeligt placerede og drejelige tilbehør, der inkluderer platforme, huse og hængekøjer! Hver af disse dele er nøje overvejet for at imødekomme alle dine kattevenner.

Dette utroligt robuste katte træ fra gulv til loft replikerer naturen og banker ind i dine kattevenner naturlige opfordringer til at klatre op til det aller højeste punkt, hvor de føler sig mest sikre og sikre. stærk, stilfuld eller robust end dette.

Mens dette produkt er utroligt praktisk, er det også super stilfuldt og ser fantastisk ud i ethvert hjem.

Da dette produkt ikke optager for meget gulvplads, er det en god mulighed for boliger, der er begrænsede med plads, men som også kræver et energisk og legende produkt for at holde dine katte fysisk og mental sundhed i skak.

Hængekøjen med blød bomuldsfyld i 45 cm diameter er smukt designet og er testet op til 22 kg i vægt, hvilket gør den ekstremt stærk og kan med glæde tage højde for større racer af katte og hunde!

Hvis du har spørgsmål eller spørgsmål til dette produkt, er du velkommen til at sende os en besked ved hjælp af kontaktformularen i nederste højre hjørne af denne side, så hjælper vi gerne! #mia

Varenummer (SKU): 63760-28 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– base size: 60 x 60 cm
– height: approx. 220-250 cm, height adjustable
– scratching trunks: sisal, Ø 20 cm
– colour: dark grey
– comes in 2 boxes

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up