Shop

TILBUD

Maine Coon Tower Kattetræ Deluxe (Sort)

DKK2,264.85

MAINE COON TOWER BLACKLINE (Deluxe) er et kæmpe ridsetræ, som din katteven kan klatre og lege med op til 275 cm ren uforfalsket kattetræsunderholdning!

Dette stilfulde, moderne og ekstremt robuste kattetræ ser godt ud i ethvert hjem såvel som en utrolig spændende klatreoplevelse for din kattevenner ..

Tag ikke fejl, skrabe katte træer bliver ikke større eller bedre eller mere imponerende end dette, og du kan være sikker på, at alle øjne vil være rettet mod Maine Coon Cat Tree Tower BLACKLINE, uanset hvor det er placeret i dit hjem.

Katte, der er bange for højden, behøver ikke at anvende!

Den fantastiske og robuste centrale skrabestang har en diameter på 20 cm, hvilket gør den til en af ​​de største på markedet i dag og tilbyder din katte en 360 graders ridserfaring, som de vil elske.

Maine Coon Cat Tree Tower BLACKLINE er bygget til at være robust og tage alt, hvad din katteven kan kaste på det. Eller hvis du har flere katte, kan den også håndtere dem alle. Faktisk kunne dette kattetræ håndtere en løve, hvis skub kom til at skubbe …

Der er 4 separate platforme, hvor din kat kan slappe af og se verden gå forbi i komfort og aborre, når de ser verden gå forbi fra flere højder.

Den strukturerede melamin finish ser ud og føles fantastisk og er utrolig nem at rengøre og vedligeholde for kæledyrsejere en brønd. Dette sikrer, at kattetræet forbliver i pletfri tilstand i mange år!

Som du kan se på billederne, er Maine Coon Cat Tree Tower BLACKLINE et tårnhøje stykke kitty-arkitektur, der vil være stolt af plads i ethvert rum. Din kitty har aldrig følt sig så forkælet!

Hvis du har flere katte, er dette produkt mere end i stand til at give plads nok til flere kæledyr, og de lækre hængekøjer er lavet af et ekstremt blødt materiale og har en blød polstret fyldning, der giver et ekstra lag komfort!

Bundpladen (60 x 60 x 4,5 cm) er gjort ekstra tung for at sikre, at den holder alt sammen sikkert, hvilket giver dig ro i sindet, selv for de mest energiske katte!

Dette er en SPLINTNY 2021-model (billedet) og har fået en makeover med bløde nye hængekøjer, der er fyldt med den hyggeligste og blødeste påfyldning. Loftbeslaget er også blevet opgraderet for at sikre ekstra stabilitet.

Ikke på lager

Beskrivelse

Sisalsøjle med en diameter på intet mindre end 20 cm. Komplet dækket med sort sisalrøb  

Total vægt 38KG

Hængekøjer 44 cm  (kan bære 23kg)

 Large trin 55 x 55 x 2,5cm

Bundplade 60 x 60 x 45cm (Lavet ekstra tung)

Højden kan justeres fra 245cm to 275cm 

Hollandsk design

NB! Har du en særlig loftshøjde?

Vi kan tilpasse vores Maine Coon Tower modeller til følgende højder:

235 – 255 cm

245 – 265 (normal størrelse)

255 – 275 cm

265 – 285 cm

275 – 295 cm

Har du ønsker til en særlig højde, så angiv det venligst i kommentarfeltet til din ordrer. Ønsker du standardhøjden på 245 – 265 cm, skal du intet angive.

Hvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up