Shop

MAINE COONY GADI KATTRÆ

DKK5,234.33

Maine Coony Gadi Cat Tree er muligvis et af vores største og mest iøjnefaldende design i 2020.

Med 24 skrabe søjler, som din katteven kan vælge imellem, er denne skøre katekonstruktion en ægte eventyrlegeplads til flere katte.

På trods af sin store størrelse kræves ingen rådsansøgning om byggetilladelse!

Hvis du er heldig nok til at have flere katte, der altid kæmper om det samme sted, så vær sikker ..

Der opstår ikke flere indenlandske argumenter, da der er mere end nok plads til, at din kat kan kræve deres egen specielle plads og være langt væk fra den nærmeste konkurrent ..

De smukke hængekøjer har en stor diameter på 45 cm og er fyldt med et blødt plys materiale, der gør dem utroligt hyggelige og komfortable.

Dine øjne er muligvis allerede trukket mod det rummelige husområde, der med glæde kan rumme flere katte og inkluderer en blød bomuldspude for ekstra komfort.

Kun de mest eventyrlystne af katte når toppen af ​​denne storslåede konstruktion, hvor et andet stort sted venter dem ..

Vær sikker på, din kat bliver nødt til at tage et kompas med sig for at sikre, at de ikke går vild, når de navigerer sig gennem alle de kroge og kroge, der er tilgængelige for dem!

Varenummer (SKU): 63766-92 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 110 x 60 cm
– højde: 198 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 11 cm
– farve: creme
– sendes i 3 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up