Shop

MAINE COONY TELDE (Beige / Cream)

DKK4,202.21

Coony TELDE-kattetræet er et fascinerende og meget eventyrlystne kattetræ, som garanteret antænder din kattevens feisty side og ridseproces ..

Dette klumpede, stærke og indbydende Kat-møbel vil vise sig at være et hovedmatch for selv de største katte på grund af dets høje styrke og stabile konstruktion.

Med otte ridsekolonner, som din katte kan vælge imellem, samt en loftsklemme for at sikre endnu mere stabilitet, kan din kat lege i sikkerhed og aldrig være for langt væk fra en kitty manicure, når det kræves …

En fantastisk funktion ved dette produkt er det rummelige boligareal i jorden, som inkluderer nogle søde små heidihuller.

Ikke kun kan du holde øje med dit dyrebare kæledyr, men de kan også holde et øje med at kontrollere den menneskelige slave og venter på, at deres middag skal være forberedt …

Selve husområdet er dækket af et lys beige sisal tæppe, der er meget slidstærkt og den perfekte tekstur til yderligere ridser ..

Loftklemmen kan justeres fra 235 cm til 255 cm, som med glæde kan rumme langt de fleste loftshøjder.

Ønsker du at fjerne den øverste stolpe, kan du også gøre dette, hvis du ønsker det og have det fritstående.

Din kat vil hurtigt vænne sig til designet og mod toppen af ​​produktet er en kombination af en forbløffende blød svingende hængekøje og et klodset reb, der garanteret fungerer som en naturlig kattemynte til din skøre kat!

Beskrivelse

bundstørrelse: 80 x 60 cm
– højde: 232-252 cm
– farve: creme
– sendes i 3 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up