Shop

MAINE PIRRO KATTETRÆ

DKK2,900.43

Maine Pirro-kattetræet er et stort og fedt kattetræ, der passer til alle katte af enhver form og størrelse, men større racer vil sætte pris på den styrke og stabilitet, som dette store og iøjnefaldende kattemøbel giver!

Med flere niveauer, hvor de kan klatre og udforske til deres hjerter tilfredse, vil de få en actionfyldt oplevelse på dette alt-i-et aktivitetscenter

Flere rummelige boligområder er blevet inkluderet for at give en imponerende udsigt over det omkringliggende område, så din katteven kan holde øje med alt, hvad der foregår omkring dem og sikre sig, at de er konge eller dronning af deres helt eget kattetræsslot!

Det mørke sisalreb ser fantastisk ud og passer rigtig godt sammen med det lysegrå højstyrke plys materiale, der er blevet omhyggeligt påført hver af platformene i boligområderne.

I midten af produktet finder du en smukt blød og hyggelig gyngehængekøje, som din kat straks vil falde i en dyb søvn, når den yndefuldt svinger sig under platformen.

Varenummer (SKU): 44701 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

44701
Mål: 174 cm
Gulvareal: 65 × 58 cm
Stolpe: ø 11/15 cm
Farve: grå
Trådstørrelse: M8
Højde: 174 cm

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up