Shop

Maxi legetæppe til tagterrasse

DKK1,379.19

Maxi Rooftop Play-sættet er endnu en fantastisk ny tilføjelse til vores voksende samling af væg- og loftmonterede katteeventyr-legesæt.

Denne femdelte eventyrlegeplads i massivt træ af høj kvalitet er perfekt til katteværelser, der endnu ikke har fået udnyttet den tilgængelige plads på loftet…

At være så højt som muligt er et af dine kattes mest foretrukne steder, og der findes ikke noget højere sted end at gå langs en gangbro i massivt træ i loftshøjde!

Dette vægmonterede kattetræ i massivt træ repræsenterer fantastisk værdi for pengene og vil helt sikkert give dit dyrebare kæledyr en unik klatreoplevelse.

Der medfølger en hyggelig penthouse-kattekattekøje, som er et fantastisk sted for katte at hygge sig indenfor på den medfølgende pude og kigge gennem kighullet, som er omhyggeligt udformet i en katteform, hvor de kan stirre ned på dig og føle sig som de sande konger og dronninger, de er.

En bro dækket af sisal betyder også, at din kat kan bevare sine kløer, mens den også befinder sig i den majestætiske højde.

Beskrivelse

5-stykker
2 bundplader: 15 x 22 cm
Hule med indvendig pude: 50 x 38 x 30 cm
Hængebro med sisalbetræk: 85 x 20 cm
Liggeflade med søjler og aftagelig pude: 40 x 40 x 33 cm
uden fastgørelsesmateriale
Brug passende monteringsmateriale afhængigt af væg- og loftsstruktur. Kontroller regelmæssigt delene med hensyn til deres fastgørelse.

andre egenskaber
Materiale: Materiale: Massivt træ
til montering på vægge og lofter
sisal er limet på stolpen

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up