Shop

MELO KATTRÆ (DELUXE)

DKK1,085.43

MELO-kattetræet er et fantastisk prissat og utroligt stilfuldt kattetræ, der kommer i en smuk sølvgrå finish.

Stoffet og sisalstolperne er lavet på en sådan måde, at stylingen ubesværet smelter sammen for at skabe en magisk eventyrlegeplads til din katteven ..

Med en højde på 126 cm pakker dette katskrabende træ et slag og har flere niveauer inkluderet for at give en naturlig tilbøjelighed til toppen, der let kan være tilgængelig for katte med smidighedsniveauer.

Dette produkt er velegnet til små til mellemstore katte, og de vil aldrig være for langt væk fra en af ​​flere ridser, der er placeret omhyggeligt igennem.

Som afbilledet kan flere katte bruge dette produkt på samme tid, så det eneste spørgsmål er, hvem der hævder topplaceringen!

Varenummer (SKU): 63749-01 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: Ø 50 cm
– højde: 126 cm
– sisal bagagerum: Ø 9 cm
– farve: gråHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up