Shop

TILBUD

Nanuk kattespilsystem med tårntræ

DKK1,705.84

Nanuk Cat Play System Tower Tree er et smukt designet, rent og moderne kattetræ fra verdens førende producenter af kæledyrsprodukter, Nobby.

Hvis du leder efter et kattetræ, der vil skabe et stilfuldt statement i dit hjem, så vil Nanuk Cat Play System Tower Tree passe perfekt ind i dit hjem på grund af sit enkle og elegante design.

Dette produkt omfatter et kattehus i rattanvæv og en hyggelig penthouse-seng, som også leveres med to smukt polstrede hyggelige puder til frække kattesnaps.

Med en højde på 156 cm er dette den perfekte størrelse til at din katteven kan klatre og udforske uden at overtage hele rummet som nogle af de andre kattetræer fra gulv til loft, der er tilgængelige på markedet.

Det er et grundlæggende, naturligt katteinstinkt, at din katteven har lyst til at slibe kløerne og kradse sig godt. Derfor har Nanuk Cat Play System Tower Tree flere kradsetræer af høj kvalitet, som er dækket af naturligt sisalreb, så de virkelig kan få lov til at klø sig fast i dem!

Der medfølger også to hængende legeredskaber, som vil underholde din misse i mange år fremover!

Dette er en robust konstruktion og er blevet bygget til de højest mulige standarder for at sikre, at det står tidens prøve, uanset hvor meget din katteven smider på det!

Varenummer (SKU): 63147-11 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

50 x 40 x 156 cm
Højde 156 cm
Bundplade 40 x 40 x 40 x 4 cm
søjler
2x Ø 9 x 50 cm
1x Ø 9 x 40 cm
1x Ø 9 x 20 cm
Liggende ansigt
1x 50 x 40 x 2 cm
1x 50 x 30 x 2 cm
1x Ø 40 x 8 cm
Hule Ø 40 x 30 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up