Shop

NOBBY KADUNA PLUS KAT LEGESYSTEM TÅRN TRÆ

DKK1,479.00

Nobby Kaduna Plus Cat Play System Tower Tree er et komplet underholdningsrum for din katteven. Uanset hvor eventyrlystne dine killinger føler sig, kan de enten læne sig tilbage og slappe af. Eller de kan kradse sig selv fjollet på et af de mange sisalindviklede kradsningsområder, der er inkluderet…

Kradsetønden på bundniveau giver din katteven en hyggelig og afslappende tilflugtssted for din katteven, som han/hun kan flygte til, når stresset ved at være en moderne kattekat bliver alt for meget.

Ja, at blive ventet på hænder og fødder kan nogle gange slide dig op, og derfor er dette kattetræ udstyret med to hyggelige kattehuller for maksimal afslapning.

De kan stikke deres små knurhår ud af hullerne eller forsøge at fange en af de dinglende spillebolde med deres nyligt skærpede kløer.

Hvis alt dette bliver spændende for dem, kan de forsøge at besejre højden på dette kattetræ, hvor der venter dem en plysagtig, hyggelig platform. Alle Nobby katteprodukter er ekspertmæssigt fremstillet efter de højest mulige standarder, så du ved, at du investerer i et kvalitetsprodukt, der vil stå sin prøve i mange år fremover.

Beskrivelse

45 x 45 x 118 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up