Shop

NOBBY KADUNA PLUS KAT LEGESYSTEM TÅRN TRÆ

DKK1,250.73

Nobby Kaduna Plus Cat Play System Tower Tree er et komplet underholdningsrum for din katteven. Uanset hvor eventyrlystne dine killinger føler sig, kan de enten læne sig tilbage og slappe af. Eller de kan kradse sig selv fjollet på et af de mange sisalindviklede kradsningsområder, der er inkluderet…

Kradsetønden på bundniveau giver din katteven en hyggelig og afslappende tilflugtssted for din katteven, som han/hun kan flygte til, når stresset ved at være en moderne kattekat bliver alt for meget.

Ja, at blive ventet på hænder og fødder kan nogle gange slide dig op, og derfor er dette kattetræ udstyret med to hyggelige kattehuller for maksimal afslapning.

De kan stikke deres små knurhår ud af hullerne eller forsøge at fange en af de dinglende spillebolde med deres nyligt skærpede kløer.

Hvis alt dette bliver spændende for dem, kan de forsøge at besejre højden på dette kattetræ, hvor der venter dem en plysagtig, hyggelig platform. Alle Nobby katteprodukter er ekspertmæssigt fremstillet efter de højest mulige standarder, så du ved, at du investerer i et kvalitetsprodukt, der vil stå sin prøve i mange år fremover.

Beskrivelse

45 x 45 x 118 cm

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up