Shop

NOBBY KANO PLUS KATTE LEGE SYSTEM TÅRN TRÆ

DKK1,268.04

Nobby Kano Plus Cat Play System Tower Tree er et smukt konstrueret kattetræ, der er lavet til at imødekomme alle tænkelige luner hos dit kræsne kattedyr.

Dette kattetræ har ikke kun alle de ting, der skal sikre din kat et lykkeligt liv, såsom kradsningsområder, klatreområder, legelegetøj og hvilepladser. Det vil også se fantastisk ud i dit hjem og vil også bidrage til din boligindretning.

De dinglende legekugler, der er spredt rundt om dette fantastiske kattetræ, giver mental stimulering, og alle overflader er dækket af blødt plysmateriale til lækre kattesnaps. Eller et sisal kradsetæppe, hvor de virkelig kan slippe løs med deres kløer!

Dette kompakte underholdningsrum til din misse opfylder virkelig alle de krav, som et kattetræ kan tilbyde, og det er samtidig ubesværet stilfuldt.

Nobby har virkelig lavet en knæk med Nobby Kano Plus Cat Play System Tower Tree, og du kan være sikker på, at du investerer i et stærkt og robust kattetræ, der vil stå sin prøve i mange år fremover.

Varenummer (SKU): 63129-02 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

Produktets dimensioner 50 x 50 x 106 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up