Shop

ONTARIO KATTESALON (Anthracite)

DKK1,178.96

Ontario kattelounge er en helt fantastisk ny tilføjelse til vores sortiment af robuste ridsestænger af høj kvalitet.

Denne smukt formede katte tre pakker et slag, når det kommer til styrke og stabilitet på grund af sin træsisalsøjle i træ på 20 cm.

Med en vægt på 20 kg vil selv katte på den større side møde deres match og være i stand til at gnide og ridse sig så meget som de vil i sikkerhed og komfort på grund af det stærke og robuste design og den ekstra tunge bundplade.

Det klodsede reb, der dingler yndefuldt ned, giver din kat al den underholdning, som de har brug for, når de benytter sig af deres naturlige jagtinstinkter og har en 12 runde boksekamp med det ..

Når de er færdige med deres 12 runder, behøver de ikke rejse langt for at finde et smukt blødt og afslappende sted at krølle sig og sove resten af ​​dagen.

Hver af platformene og det øverste sengetøjsområde er afsluttet med et smukt blødt og hyggeligt plysmateriale, der er omhyggeligt limet på trædelene for at sikre, at det forbliver stærkt og på plads, uanset hvor meget gnidning og skrubning dine katte prøver.

Hvis du er på udkig efter et elegant stykke ridsemøbler til katte, der kan føjes til dit hjem og forbedre din boligindretning, samtidig med at du leverer en utrolig praktisk og sofabesparende løsning til dine kattekrabebehov, så se ikke længere!

Beskrivelse

Størrelse (B / D / H) ca. Ø 65,0 cm x 100,0 cm
Vægt
ca. 19,00 kg
Stamme Ø20 cm
Bundplade (B / D / H) ca. Ø 65 cm x 5 cm
Farver
beige · grå · sort

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up