Shop

ORLANDO KATTRÆET

DKK2,859.32

Orlando-kattetræet er et sjovt og funky kattetræ, som ikke kun lyser dit værelse op med dets livlige farver, men også oplyser dine katteliv også på grund af det eventyrlystne design og flere platforme at lege med!

Dette krakende kattetræ har flere ridsestænger, som din kat eller katte virkelig kan få klørne fast i, og denne kat nyder godt af to kattehusområder, så de aldrig vil være for langt væk fra et særligt sted at sove og slappe af.

En omhyggeligt placeret stige giver nem adgang op og ned ad dette kattetræ, og der er tre separate siddeplatforme, der giver din kat en fantastisk udsigt på hele 185 cm høj!

Dette kattetræ er let at konstruere, og hvis du ser nøje på, vil du se nogle overdådige mus skjult i sisalstammerne ..

Varenummer (SKU): 62055-68 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 70 x 60 cm
– højde: 185 cm
– sisal kufferter: Ø 9 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up