Shop

Panther Deluxe kattetræ

DKK3,509.21

Panther Deluxe Cat Tree kattetræ er et fortryllende paradis for din katteven ..

Denne actionfyldte eventyrlegeplads er stærk, stilfuld og robust og inkluderer alle funktioner, som din katteven elsker!

Ridsestolpene har en tyk og hunky diameter, hvis 15 cm, hvilket gør dem ekstra stærke og robuste, hvilket er fantastisk, hvis du har en vildt skrabemaskine eller en større race såsom en Maine Coon eller en Ragdoll.

En funktion, der garanteret vil appellere til din katte, er den rummelige ridsekasse i jordoverfladen, der har det udvendige dækket af sisaltæppe, mens interiøret giver et spa-lignende tilbagetog, hvor din kat kan slappe af og slappe af.

Hængekøjerne er en speciel og unik stil, der har en blød bomuldsfyldning, samtidig med at de testes op til 23 kg og 45 cm i diameter, hvilket gør dem super store og super hyggelige!

Det tykkede legetov med en diameter på 5 cm hænger yndefuldt ned i midten af ​​konstruktionen og giver masser af sjov til din spændende kat.

Aftagelige puder er inkluderet, så din kat har ekstra komfort, og disse kan let rengøres for at gøre det også nemt for ejere.

På trods af sin størrelse er dette produkt meget let at konstruere, og når det først er rejst, forbliver det på plads i mange år 🙂

Varenummer (SKU): 63740-01 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 80 x 50 cm
– højde: 159 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 15 cm
– farve: grå
– også velegnet til store katte
– sendes i 2 kasser
Hvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up