Shop

Panther Fredo (Cream)

DKK3,414.56

Panther Fredo Fantasy er en fantastisk tilføjelse til vores stadigt voksende sortiment af store kradsetræer, og denne model har bestemt meget at byde på i form af antallet af kradsekolonner samt spændende hvileområder.

Med flere platforme at vælge imellem, som er omhyggeligt designet for at lette navigationen gennem træet, vil din kat spinde af begejstring, mens de ser denne prægtige konstruktion tage form!

De 12 cm tykke stolper er stærke og robuste og fuldt ud i stand til at modstå kløerne fra en større race som en Maine Coon eller en Savannah kat.

Med sine 158 cm i højden er dette virkelig et spændende produkt, der vil give enhver eventyrlysten kat en reel udfordring i at udforske til deres hjerters indhold.

Boligområdet på jordniveau giver en hyggelig oplevelse for dine katte at slappe af og trække sig tilbage, når de foretrækker lidt privatliv, og de åbne hængekøjer og top-soveområdet er utroligt stærke og også meget hyggelige.

Et tykt legereb hænger yndefuldt fra undersiden af det øverste hvileområde og vil få din kat til at gå i spilleglæde, når de nyder lidt leg for sig selv.

Dette produkt leveres med aftagelige puder og er også meget let at samle på grund af bygningsinstruktionerne, og alle værktøjer og bolte er også inkluderet.

Beskrivelse

base size: 85 x 50 cm – height: 158 cm – scratching trunks: sisal, Ø 12 cm – colour: cappuccino – also suitable for big cats – will be shipped in 2 boxes

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up