Shop

TILBUD

PANTHER FREDO FANTASY

DKK3,367.44

Panther Fredo Fantasy er en fantastisk tilføjelse til vores stadigt voksende sortiment af store katte træer, og denne model giver helt sikkert et slag med hensyn til antallet af skrabende søjler såvel som spændende siddepladser.

Med flere platforme til rådighed at vælge imellem, der er omhyggeligt designet på en sådan måde, at det er let at navigere gennem træet, vil din kat være spændende, når de ser denne storslåede konstruktion tage form!

De 12 cm tykke stolper er stærke og robuste og er perfekt i stand til at modstå klørne fra en større race såsom en Maine Coon eller en Savvanah-kat.

Det er 158 cm højt, dette er virkelig et spændende produkt, der vil give en reel udfordring for enhver eventyrlysten katte at udforske efter deres hjerte ..

Området på jordoverfladen giver dine katte en hyggelig oplevelse til at slappe af og slappe af, når de foretrækker et stykke af privatlivets fred, og de åbne hængekøjer og det øverste sengetøjsområde er utroligt stærke og også meget hyggelige.

Et klodset reb hænger yndefuldt ned fra undersiden af ​​det øverste siddepunkt og vil arbejde din kat op til vanvid, da de nyder lidt legetid for sig selv.

Dette produkt leveres med aftagelige puder og er også meget let at konstruere på grund af bygningsvejledningen, og alt værktøj og bolte er også inkluderet.

Varenummer (SKU): 63736-78 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

bundstørrelse: 85 x 50 cm
– højde: 158 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 12 cm
– farve: cappuccino
– også velegnet til store katte
– sendes i 2 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up