Shop

PUP | Naturlig skraber

DKK2,751.31

Giv din huskat noget at dominere. Noget at slå, hvad der ikke kan slås.

For hundens vedkommende er angreb den bedste form for forsvar. For dine møbler, altså. Giv substans til din kats trang til at kradse med denne stilfulde kattekradsetræningspost.

Stilfuld kattekradsetræningspost
DOG er ikke som et almindeligt kradsetræ. Der er meget humor i Erik Stehmanns arbejde. Uden at lave sjov ved vi, hvad den vigtigste ledetråd er: ingen skrammer, mærker eller snitsår i din sofa med DOG som en del af dit interiør. Denne kradsesøjle er en smukt sisalindpakket silhuet af en stærk hund. Det er et kradsetræ, med et glimt i øjet, på den mere stilfulde side af spektret. Bare så din sofa også forbliver stilfuld. Klø mig og HUNDEN klø dig.

Modsætninger tiltrækkes, eller gør de ikke?
Hold dine venner tæt på dig selv og dine fjender tættere på dig selv. Med DOG’en i dit hjem, for at være specifik. Katte og hunde er berømte for deres legendariske rivalisering. Nu har din katteven en perfekt mulighed for at skrabe, mærke og skære DOG’en. Det er den bedste del af dit interiør. Uimodståelig for sin modstander: din elskede kat. At kradse eller blive kradset, det er spørgsmålet her. Med en endnu større belønning. Handlinger taler mere end ord. Kradsninger taler højere end miav.

Beskrivelse

Ramme: Polyharpiks
Materiale: 100% naturlig sisal
Farve: Naturlig

Størrelse:
M. 60x20x48 (cm)

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up