Shop

TILBUD

RAGDOLL ANILA KATTETRÆ

DKK3,559.12

Ragdoll Anila er en grov konstruktion, der passer til katte i alle former og størrelser!

Kunder med større racer, der kræver en særlig stærk konstruktion, har vi fået fantastiske tilbagemeldinger fra, som har værdsat den ekstra styrke og stabilitet, som især denne model giver.

Det unikke ved dette kattetræ er den dobbelte kradsetøndefunktion, som også fungerer som katteboligområder til private lure og afslapningstid.

Hvert hus indeholder en aftagelig pude, som er meget blød at røre ved og giver ekstra komfort til dine kattevenner!

De 15 cm tykke kradsetræer er nogle af de tykkeste, vi sælger, og det sorte sisalreb ser virkelig unikt ud og tilføjer et ekstra strejf af stil, som mange husejere vil sætte pris på.

Eventyrlige katte, der når op til toppen af denne konstruktion, vil blive belønnet med en stor liggeplads, der med glæde kan rumme store katte og også flere katte på samme tid!

Et andet dejligt træk ved dette kattetræ er det tykke og grove legetov, som tilføjer et ekstra niveau af spænding og sjov for din livlige kattedyr

Varenummer (SKU): 63768-01 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 100 x 50 cm
– højde: 165 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 15 cm
– farve: lysegrå
– sendes i 3 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up