Shop

TILBUD

RAGDOLL FANTASY KATTRÆ

DKK3,416.29 DKK2,816.94

Ragdoll Fantasy kattetræ er et af de største og mest fascinerende kattemøbler, som vi har fornøjelsen at kunne tilbyde dig her på Cat Tree UK.

Dette kolossale katteri bliver meget værdsat fra husstande med flere katte, du har brug for noget stærkt, robust og giver dem masser af mental og fysisk stimulering i processen ..

Med flere ridsestænger til rådighed for dem at vælge og forskellige niveauer for dem at klatre og lege i deres fritid, er dette virkelig det ultimative paradis selv for de mest forkælet af kræsen katte.

Mens skrabe er en meget vigtig del af dit katteliv, vil nogle argumentere for at sove og hvile er også en topprioritet …

Dette er nøje overvejet inden for dette design, så din kat eller katte har flere områder, som de kan gå til, når de træt sig ud ..

Den smukke 45 cm diameter bløde fyldte hængekøje er en virkelig imponerende tilføjelse, da den ikke kun er super stor, men den er også super stærk, såvel som den kan modstå vægte på op til 22 kg, hvilket er fantastisk, hvis du tilfældigvis har en større race såsom en Ragdoll som navnet antyder ..

Vi tror virkelig, at dette er den ultimative fantasi for din katte.

Varenummer (SKU): 63737-92 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 80 x 50 cm
– højde: 209 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 11 cm
– farve: creme
– sendes i 3 kasser

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up