Shop

RAGDOLL HITAL KATTRÆ

DKK3,547.78

Ragdoll HITAL Cat Tree er en fremragende værdi for pengene katte træ, der giver en meget stor eventyrlegeplads for feisty katte, der elsker at klatre og lege ..

Uanset hvilken størrelse eller race de er, vil de alle sætte pris på styrken og stabiliteten, som dette produkt giver dem på grund af de klumpede ridsestænger og det syge og lokkende sisaltov ..

Hvis du har en eller flere katte, vil dette produkt give dem alle et specielt sted for dem at kunne kæle sammen og hævde, at de er deres egne.

De mange hængekøjer, der er blevet omhyggeligt placeret på dette produkt, er blevet meget godt testet og er utroligt stærke, der tåler vægte op til 22 kg ..

Det åbne husområde i bunden af ​​denne model er udstyret med hyggelige og behagelige aftagelige hynder og omhyggeligt placerede huller, der er pænt skåret ud af husområdet, så din kat kan holde øje med alt, hvad der sker omkring dem og aldrig føle sig som om de går glip af noget af et travlt hjem ..

Hvis din kat med succes lykkes at nå det helt øverste niveau, der står i en højde på 157 cm, vil de have en ubegrænset udsigt over det omkringliggende område og føle, at de er slottets konge eller dronning!

Den brune og beige styling ser moderne og moderne ud og vil være stolt af plads i dit hjem, uanset hvor du beslutter dig for at placere det ..

Varenummer (SKU): 63761-88 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 85 x 50 cm
– højde: 157 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 11 cm
– farve: brun
– sendes i 3 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up