Shop

RAGDOLL JUAN (Lysegrå)

DKK4,220.36

Hvis du leder efter et stærkt og robust kattetræ, der virkelig har WOW-faktoren, skal du ikke lede længere ..

Din kat vil have nøjagtigt den samme reaktion, da dette smukke produkt pakkes ud af kassen, som vi havde, da vi først fik øjnene op for det ..

Dette er utroligt stærkt og robust kattemøbler er garanteret en stolthed i dit hjem, uanset hvor du beslutter dig for at placere det, på grund af det slående udseende og det ekstremt praktiske design ..

På grund af formen på det øverste sengetøjsområde kan dette placeres meget godt mod enhver væg, men kan også placeres omhyggeligt i hjørnet af dit hjem pænt og stilfuldt ..

Ridsekolonnerne med en diameter på 12 cm er meget robuste, og det 6 mm sisaltov, der er limet direkte på stolperne for at undgå løsrivelse, er også utroligt slidstærkt og robust også.

En fantastisk tilføjelse til dette produkt er boligområdet på mellemniveau, som giver en eller flere katte et rummeligt tilflugtssted, der kan nyde, når de har lyst til lidt privatliv, da de venter på, at deres middag bliver serveret ..

For katte, der foretrækker at være centrum for opmærksomhed, er der adskillige andre sovepladser i åben plan, såsom det øverste sengetøjsområde og rummelige og stærke hængekøjer, som de kan gå til, når de vil holde øje med menneskeslaverne som godt…

Varenummer (SKU): 63743-01 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 80 x 50 cm
– højde: 166 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 12 cm
– farve: Lysegrå
– også velegnet til store katte
– sendes i 3 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up