Shop

RAGDOLL ZADA KATTRÆ (Beige / Cream)

(5 kundeanmeldelser)

DKK1,679.75

Ragdoll Zada ​​kattetræ er stærkt, sejt og visuelt slående!

Dette smukke katte træ leveres med flere 9 cm sisal reb ridse søjler, så din kat aldrig er for langt væk fra at have deres kløer manicureret til deres rådighed.

Stil og raffinement har også været i spidsen for dette design, så ejere også kan sætte pris på stilen og de visuelle fordele såvel som deres dyrebare katte.

Ragdoll Zada ​​inkluderer to forskellige hængekøjestilarter, som helt sikkert vil blive værdsat af din kræsen katte.

Den cirkulære 45 cm hængekøje er testet med en vægt på op til 15 kg, så den er fantastisk til større racer som Ragdoll, som navnet antyder.

Mindre katte og killinger finder det også meget enkelt at navigere i dette træ, og kattelejligheden i stueetagen giver et roligt hvilested for dit puuufect-kæledyr at knæle ned og få 40 blink.

Hele konstruktionen er færdig i et stærkt og plysj stof af høj kvalitet, der føles utrolig blødt at røre ved og vil helt sikkert blive værdsat af din kat.

To saftige puder er inkluderet, der kan fjernes og maskinvaskes for ekstra komfort.

Dette kattetræ er et paradis for dit kæledyr!

 

Varenummer (SKU): 63769-92 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 50 x 50 cm
– højde: 145 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 9 cm
– farve: cremeHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

5 out of 5 stars

5 customer reviews

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

 1. Katie

  Kattetræet blev leveret til tiden

  Katie

  Kattetræet blev leveret til tiden. Det var nemt at samle, og mine 2 killinger elsker det! Godt køb, glad kunde

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 2. James

  Fantastisk kattetræ og god service

  James

  Fantastisk kattetræ og god service. Leveringen var hurtig, selv under de nuværende omstændigheder. Kunne ikke fejle kvaliteten af dette træ. Begge mine ragdolls elsker det!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 3. Hilta

  Jeg elsker disse kattetræer!!!

  Hilta

  Jeg elsker disse kattetræer!!!. De er robuste, godt lavet og langtidsholdbare. Hvis du vil have din kat til at være i luksus, så er disse kattetræer lige præcis det. Mine 2 katte er helt vilde med dem.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 4. Sven

  Kom meget hurtigt frem.

  Sven

  Kom meget hurtigt frem. Let at sætte op med klare instruktioner. Kvaliteten er helt fantastisk, den er så robust. Min 5-årige har brugt den som klatrestativ i et par uger, og nu er mine 2 nye Maine coon killinger i den hele tiden. Så glad for at jeg fik den. Tak!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 5. Shelijh

  Fremragende produkt. Jeg har tre træer og en af tønderne.

  Shelijh

  Fremragende produkt. Jeg har tre træer og en af tønderne. Vi har 5 katte, og alle kan finde en plads et sted på dem, som de kan lide. Produktet er meget godt lavet, komfortabelt og robust. Jeg fik mine i udsalget, og derfor er det endnu mere værdi efter min mening. Jeg kan også godt lide muligheden for reservedele og puder. Leveringen var til tiden og ingen problemer med nogen af de varer, jeg har købt. Alt i alt ville jeg købe igen.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up