Shop

ROYAL GEORGE KATSENGE (STENVASKET GRÅ)

DKK2,636.22DKK3,377.66

Der er ingen tvivl om, at de, der er heldige nok til at eje en kat, vil sætte pris på den rene glæde, loyalitet og varme, som de bringer til vores liv.

Det er grunden til, at katte fortjener selve væddemålene til gengæld, og en katteseng er et af de vigtigste produkter for en kat, da de bruger så meget af deres liv sammenkrøllet og puuerer sig til at sove.

Lord Lou indbegreber luksus og går ikke på kompromis med ethvert aspekt af din kats lykke og bruger det højeste kvalitetshåndværk og materialer til at producere disse vidunderlige og fascinerende stykker af luksuriøst kattesengetøj i begrænset udgave ..

Denne klassiske stil katteseng bringer din katte til de allerbedste rækker af royalty, da de læner sig virkelig i ren komfort på George kattesengen.

Den buede stel af massivt egetræ er blevet kombineret smukt med klassisk indretning, og de elegante håndskårne detaljer giver virkelig kattesengen liv.

Dette produkt sidder ubesværet i dit hjem og tilføjer et ekstra niveau af klasse og sofistikering i høj kvalitet inden for dit elegante interiør.

Den monterede pude er utrolig blød og stilfuld og giver din dyrebare kattevenne evig komfort. Polstringen er designet på en sådan måde, at den er modstandsdygtig over for begge fugtighedsflekker, samtidig med at den er ekstremt høj kvalitet.

Dette utrolige design er også hævet fra gulvet for at give din elskede ledsager den mest komfortable trone, som de kan læne sig tilbage og slappe af.

Denne bemærkelsesværdigt luksuriøse katteseng kan holdes i udsøgt stand ved at rengøre puden, og dette produkt blander både kvalitet, stil og sofistikering, samtidig med at det også er bemærkelsesværdigt lavt vedligeholdende ..

Kattesenge bliver simpelthen ikke mere luksuriøse og elegante end dette ..

Det tager 1 til 2 uger, før levering finder sted.

Ryd
Beskrivelse

Ramme: Eg med håndskårne detaljer
Polstring: 65% viskose / 35% polyester
Påfyldning: 100% mikrofiber
Størrelse
M. 49x40x31 (cm) 19x16x12 (tomme)
L. 65x43x35 (cm) 27x17x13 (tomme)

Yderligere information
Størrelse

Medium, Stor

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up