Shop

Royalty Crown kattetræ (Sort)

DKK1,997.10

Vi er utroligt glade for at annoncere muligheden for at forudbestille vores nyeste eksklusive og ekstremt luksuriøse stilfulde kattemøbler fra vores eget nye luksuriøse Streko-mærke.

Royal Maine Coon Crown De Luxe  er en af ​​de mest iøjnefaldende og visuelt imponerende træer, vi nogensinde har set her på Cat Tree DK.

Dette helt utrolige, stærke, robuste og robuste og hypnotiserende design inkluderer en af ​​vores egne unikke kronesvingende hængekøjer, der er pænt placeret under et bekvemt placeret indgangshul, som din kat absolut vil krølle sig op inde og også stikke deres whiskers ud .

Hængekøjen er forsigtigt syet i hånden med en smuk quiltet effekt, der også inkluderer en meget blød fyldning. De stærke og robuste ringe, der fastgør den til undersiden af ​​pladen, kan imødekomme vægte på op til 21 kg, så uanset hvor stærk eller stor din kat de altid har et specielt sted at gå og krølle op.

Den smukt designede melaminfinish i naturligt træ har en naturlig træeffekt, der afslutter hver platform.

I modsætning til modermodeller, der bruger en stofplys til at dække, er dette særlige sortiment endnu stærkere, da melaminbelægningen tilføjer ekstra beskyttelse, hvilket gør dem stænktæt, ridsefast og visuelt smuk også.

Ingen stofrevner eller boblende vil forekomme, hvilket er et almindeligt problem, der kan findes på tidligere modeller af denne type, og den moderne styling bliver virkelig en erklæring i dit hjem.

Styrken er klar i kernen og det grundlæggende aktiv i denne serie af produkter, og ridsestolpen har en diameter på 20 cm og sidder på en bred og meget tung bundplade, der giver den stærkest mulige fundament for et møbel af høj kvalitet til katte.

Tag ikke fejl, dette sortiment er virkelig det allerbedste, du kan finde på markedet i dag. De har vores godkendelsesstempel!

Hvis alt dette ikke var nok, kommer det åbne og store sengetøjsområde øverst på træet med en vaskbar og aftagelig quiltet pude, som din kattevenner simpelthen vil elske!

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BP0081-BL + BP-CR-HM-BL-20 + BP-CR-HMP-BL-20
Beskrivelse

Dimensioner:

Grundplade: 60 cm x 60 cm – 4 cm tykt.

Højde: 155 cm.

Sisalsøjle: 20 cm i diameter.

Triangulær plade: 55 c 55 cm – roterbar.

Soveplads: 60 cm x 43 cm x15 cm (5 cm aftagelig pude inkluderet).Hvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up